Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reductoare de presiune

0 stars: 0.00 din 0 pareri

225 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Toate reductoarele noastre sunt potrivite pentru functionarea la o presiune de 200 bari (20MPa) si pot mentine o presiune de intrare la un nivel constant stabilit de utilizator. Setarea de presiune este simpla si precisa.

Reductorele indeplinesc toate normele si sunt in concordanta cu PN-EN ISO 2503 in ceea ce priveste cerintele de siguranta, materialele folosite, controlul calitatii, performantele de lucru si etalonarea.
Plasat in spatele manometrului, robinetul de siguranta mareste in mod semnificativ siguranta in exploatare. Fiecare reductor este echipat cu un robinet de iesire care usureaza munca. Este suficient a se seta presiunea de lucru o singura data, iar in timpul pauzelor sa se inchida robinetul.
Constructia unica a robinetului de reductie, verificata in multi ani de practica, mareste durata de viata si stabilitatea reductorului.

Robinetul de reductie este plasat intr-o capsula special construita care se incheie cu un filtru foarte precis facut din pulberi sinterizate cu structura micro-poroasa ce impiedica asezarea prafului, depunerea de metal si de alti poluanti care provoaca scurgeri ale robinetului.

Reductor de presiune pentru ACETILENA - RED MOST =225lei
Reductor de presiune pentru ARG/CO2 - BLACK MOST =225lei
Reductor de presiune pentru OXIGEN - BLUE MOST =225lei
Reductor de presiune pentru ACETILENA - BRASS MOST =265lei
Reductor de presiune pentru ARG/CO2 - BRASS MOST =265lei
Reductor de presiune pentru OXIGEN - BRASS MOST =265lei
Reductor de presiune pentru PROPAN - BRASS MOST =265lei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura